Revisor Informerer 2. kvartal 2016

08-06-2016

Revisor Informerer 2. kvartal 2016 er netop sendt på gaden. Bladet kan læses her

I dette nummer kan du blandt andet læse om:

 

  • Folketinget har netop vedtaget en ny lov, hvor medarbejdere igen har mulighed for at tegne medarbejderaktier på særlige skattemæssige vilkår. Loven træder i kraft den 1. juli 2016.
  • Det er tid for indberetning af størstedelen af de danske selskabers eksterne årsregnskab. Det giver dig mulighed for at studere både dine konkurrenters og kunders økonomiske forhold.
  • Husk at du kan gennemføre skattemæssige afskrivninger for udgifter til forbedring, ombygning og indretning, hvis du driver virksomhed fra lejede lokaler.
  • Stig Hansen ejer Arresøens VVS i Nordsjælland. Han fortæller om værdien af at bruge sine regnskabstal til at styre den daglige økonomi.
  • Skattereglerne for sundhedsforsikringer kan være svære at finde rundt i, og du kan læse om de nugældende regler på området.

 

Vi står naturligvis til rådighed med yderligere information og er klar til at hjælpe dig videre med de områder, som du har særlig interesse i. God læselyst!

Denne og tidligere udgaver af Revisor Informerer kan læses i vores arkiv

 

"Vi leverer en kvalitetsbetonet ydelse til mindre og mellemstore klienter fra opstart af virksomhed, over videreudvikling og vækst i virksomheden til overdragelse eller afvikling."