Hvem er vi?

Vi er et team som udelukkende består af engagerede medarbejdere, der alle er opdateret med seneste viden indenfor vores fagområder. Vi engagerer os oprigtigt i kunden og tilpasser vores ydelser til den enkeltes behov. Målet er at skabe værdi for kunden - også de værdier der ligger udenfor regnskabet.

Revicor ejes af registreret revisor Jørgen E. Paulsen, der har over 25 års erfaring som registreret revisor. Jørgen har været en del af ejerkredsen af virksomheden siden 1995. Revicors historie strækker sig dog helt tilbage til 1982 hvor registreret revisor Niels Frederiksen i sin tid var med til at starte op i lokalerne i Bispensgade.

 

Personlig service af høj kvalitet

Hos os får du personlig service af høj kvalitet - kvalitet i form af høj faglighed og nærvær for kunden. Vi bestræber os på at tale samme sprog som vores kunder, samt at være tilgængelige, således at der kan skabes hurtig kontakt enten til den ansvarlige revisor eller den opgaveansvarlige medarbejder.

Kvaliteten af vores service sikres gennem medlemsskab af FSR - Danske Revisorer, der som brancheforening sørger for, at medlemmerne altid er opdateret med de nyeste faglige informationer, hjælper medlemsvirksomhederne med særlig rådgivning og sikrer at medlemsvirksomhedernes medarbejdere er opdateret ved hjælp af kurser.

Vi er medlem af revisorforeningen MidtVest Gruppen som er en sammenslutning af 9 revisionsfirmaer fordelt over det meste af Jylland. Foreningens formål er at fremme medlemsvirksomhedernes udvikling når det gælder faglighed og etik.

 

 

"Vi leverer en kvalitetsbetonet ydelse til mindre og mellemstore klienter fra opstart af virksomhed, over videreudvikling og vækst i virksomheden til overdragelse eller afvikling."